За нас


Апостолски център “Правда, мир и радост в Святия Дух” – Бургас е част от официално регистрираното в България вероизповедание, което се причислява към евангелско-протестантското крило на световното християнство.  Исторически протестантизма е произлязъл от католицизма. Както подсказва и името (дадено от други на протестантите), протестантизма произлиза от католицизма като форма на протест. За какъв протест става дума? Ако изследваме историята, ще видим, че това е бил протест срещу отклонението на католическата църква от учението на Исус Христос и Библията.

Ние вярваме че трябва да има ПРАВДА в обществото – в политиката, в институции, работещи за хората. Вярваме в лекари, учители, съдии и полицаи с мисия, а не работници!

Молим се за МИР в страната ни – национален, етнически, верски – това е гаранция за развитие и успешен и щастлив живот за всички хора. Искаме да видим РАДОСТ в хората около нас, истинска, непреходна и дълбока.

Вярваме че това може да се постигне само ако като общество спазваме инструкцията на живота – Библията и не само говорим, но и спазваме християнските принципи, заложени в нея! Когато Исус си тръгна от земята, Той обеща да прати СВЯТИЯ ДУХ, който да ни води във всяка истина.

Ние вярваме че и днес е възможно човек да бъде воден от Бог и да промени цялата система в която живее, за доброто на всички.

За контакти:

Неделна служба:
ул. Държавна опера Бургас /Караоке бар
8000 Burgas, Bulgaria, Неделя, 17:00 ч.

Пощенски адрес:
ул. Христо Ботев № 83 ет.2
8000 Бургас, България

Офис:
 Бургас, ул. Христо Ботев №83 ет.2
8000 Бургас, България

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCajUw2fTZMAX6kM1LwG9g6g

Web: www.rightpeacejoy.org

E-mail: acpmrsd@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *