Свидетелството на п-р Василка Христова, гр. Раднево


Искам да споделя какво ми се случи когато апостолски изпратени хора влязоха в дома ми. Огромна промяна. 
Боледувах от псориазис, силно изразен по ходилата на краката и дланите на ръцете придружени с отток. Преминах много изследвания и лекари-нямаше причина-всички изследвания бяха добри, но болката не си тръгваше, всеки ден се засилваше и ставаше все по-зле.

През това време ме посети апостол Христо със съпругата си п-р Юлка, за което съм им много, много, много благодарна. Те ме свариха в момент на ръба на отчаянието.Не виждах надежда за изцерение.Но Бог изпраща Словото Си и то ни освобождава.
Апостол Христо Кънев освободи слово от Исус Навин 1:8. Повярвах, че по-долния се благославя от по-горния. От този момент нещата се промениха и от 20.11.2012г. аз съм възстановена, оттока изчезна, раните се затвориха, мога да вървя без болка.

Благодаря на Господ Исус Христос! Благодаря на ап. Христо и п-р Юлка за огромните им сърца, грижа, търпение, бащинство към моя дом.
Благодаря, че съм част от апостолски дом за закрила и протекция. Благословения за целия екип на  Апостолски Център “Правда, мир и радост в Святия Дух” гр. Бургас”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *