Свидетелство на Галина Ангелова, Бургас


Искам да благодаря от цялото си сърце, на нашия Господ и Спасител Исус Христос. Повече от 3 месеца чувствах болка в лявата си ръка от лакътя до рамото. Не съм ходила на лекар. Вярвах, че Бог ще ме изцери и ще се прослави в живота ми. Дните минаваха, аз не преставах да се моля. Ръката ми започна да се подува, първо в лакътя, а после и  бицепса ми се поду и се образува доста голямо топче.

На 23.11.2012год. сънувах, че отивам на църква с ясното съзнание, че вече имам нужда апостол Христо да се моли за мен, но той не ми обърна внимание. На 25.11.2012год. тръгнах за църквата, но в залата ни имаше други хора. Не знаех, че същия ден църквата е в ресторанта на хотела. Стоях на площадката и чаках да видя някого. След малко от някъде се появи една сестричка от нашата църква и каза къде е службата. Апостол Христо отсъстваше от града, но аз знаех, че Бог ще употреби някой, който ще се моли за мен. 

След службата видях Даниела и реших да споделя на нея проблема си. Седнахме на един диван във фоайето и и казах всичко. Освен това имах в момента и финансов проблем, който беше важен за мен. Когато Даниела започна да се моли, почувствах топлина в ръката си, започвайки от рамото надолу. Изтръпнаха  ми и пръстите на ръката. Към края на молитвата ме обзе голяма радост. Благодарихме на Бог за моето изцерение и аз казах, че другата седмица ще свидетелствам. 

Още на другия ден, топчето го нямаше, ръката ми беше без оток, без болка и финансовия проблем ми се разреши. СЛАВА НА БОГА!

Но изпитанията ми не свършиха до тук. Разболях се от грип с гнойна ангина и бронхит. Отново не се предадох и когато дойде отново неделята, отидохме на църква с дъщеря ми и внуците. Тогава апостола се обърна и попита кой е с гнойна ангина и аз излязох. Цялата църква се моли за мен и аз бях изцерена напълно! До края на службата започнах да дишам по леко, а на другия ден нямаше и следа от ангината и бронхита.

Слава на Бога, братя и сестри!  Благодаря на всички, които се застъпихте и се молихте, Бог да ви благослови преизобилно и да снабди всяка нужда. Благодаря Ти, Татко наш, отдавам Ти слава, почит и хвала! Амин и Алелуя!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *