Бог се е приготвил да се свърже с теб по нов начин!


ръцеБог се е приготвил да възстановява хора. Бог се е приготвил да “рестартира” системата. Бог копнее да съгради дома и всеки от нас да намери мястото си в този градеж.
За да се случи обаче това, е нужно да започнем да развививаме агресивен дух на вяра, с който да променяме всичко около себе си. Той иска да ползва нашата вяра, за да постави климат върху нас, климат чрез който да влияем.
Има стъпки през които е нужно да преминем, за да станем ефективни в градежа на дома и в партньорството си с Господ:
- Изберете да видите себе си по нов начин.
- Молете Господ да промени климата върху вас и връзката ви с Него да стане реална. Бог е реален и отговорността, която ни поставя също е много реална.
- Не отказвайте на Бог да направи това, което е говорил, че ще стане. Доверете Му се за вашето значение, за това което сте с Него.
- Молете Господ да промени начина ви на мислене и разсъждения, защото това, което мислите и разсъждавате днес, това което позволявате да преминава през ума ви днес, то или проваля или гради Божия план за вас.
От вашето максимално усилие зависи пробива и прелома.
- Молете Бог да смени идентичността ви, защото има приготвена жътва, която да ожънете. Има избор от Бог върху вас и вие сте изпратени. Вие носите отговорност да приемете или отхвърлите това, защото стоите в момент на пределна точка, момент в който Божия избор да стане реален върху вас. Дайте шанс и възможност на Господ да живее през вас и да Го покажете на други.
Бог ви призовава да имате взаимоотношения с Него и това е най - важното и ценно нещо.
- Молете Бог да промени ума ви и начина ви на мислене, а не само духа. Да отвори ума ви, за да може да разбирате времената и сезоните в които влизаме като дом.
Вярвайте, че Бог има необходимост да общува с вас и че вие
имате необходимост да общувате с Него.
- Вземете решение това да стане ежедневен план във вашия живот.
Определете време в което да общувате с Него.
Бъдете винаги в наличност пред Бог и на разположение. Бог счита за наличен, посветения съд. Посветете се за неща в които можете да устоите. Бог не гледа големината на посвещението ви, а на сърцето, което искате да посветите.
- Молете Господ, жадувайте за това да имате Него и копнеж за Него. Това да стане първи приоритет във вас. Това, което се случва около нас е това в което ние вярваме и копнеем. За да ви се случи Господ, копнейте за Него.
- Помолете Го и да премахне хората около вас, които не са запалени за връзка с Него и не искат да бъдат Негови приятели. Така ще спестите много от времето прекарано с хора, които нямат намерение да правят нещо с живота си. Молете Господ да ви събере с хора, които да ви разпалват за Него и са запален огън и живи въглени.
- Повярвайте, че Бог слага върху вас присъствието си и иска посветено време с вас, за да може да се изрази през вас. Не е въпрос на това дали имате време или не, а е въпрос на сърце и взаимоотношения, наситете се с Господ.
- Поръчайте Славата Му да дойде. Вие сте приготвени за това. Бог ви е избрал.
Счупете простото си съществуване на рутинен живот и лъжа.
Никой не може да махне лъжата от вас, ако не посветите време с Него, за да го счупи в ума ви, да говори на умовете ви.
- Молете Го да ви направи да проходите с различна мярка. Да стане нещо във вашите копнежи, да повярвате за какво сте на земята и да потече Славата на Бог през вас. Не губете духовния си етикет “С ХРИСТОС” иначе ще станете сол, която се тъпче под краката на хората.
- Влезте в пост и молитва, за да видите лицето на Господ, за да се върне младоженеца с нова Слава и сила върху живота ви. Живейте със съзнанието, че Бог присъства с вас, СЕГА, а не като че ли го няма или е някъде другаде. Живейте така, като че ли е пред вас. Това не е промяна на ежедневието ви, а е промяна на копнежа вътре във вас.
- Молете Бог да стартира вашата светлина. Бог не очаква да правите големи неща за Него, Той очаква Той да прави големи неща през вас. Това, което Той прави, го прави през група хора. Копнейте да бъдете в тази група. Основата е, че първия който трябва да приеме информацията, че ти светиш си ти самия. Бог няма да може да направи нещо през вас, ако то първо не се е случило във вас. Трябва да разберете мярката на светлина, с която сте помазани, за да я нанесете върху тъмнината в света.
Къде е ключа, за да не изтървеш това, че носиш отговорност да приемеш себе си като светлина? Да ти е възложена мярка на светлина означава, че ти е дадена власт за нещо и ако не упражняваш тази власт, тъмнината ще те завладее. Не донасяйте болка в сърцето на Бог, като позволявате на себе си да вярвате в нещо друго освен в това което Той е казал, че сте. Имайте почит към Бог в това, което казва за вас. Поискайте от Него да ви покаже къде прескачате Неговото Слово за своята идентичност и за мярката на светлина, която е поставил върху вас.
Трябва да се насилите и да се съгласите със светлината дадена върху вас, за да можете да я нанесете върху тъмнината.
Можете да породите вътрешна агресия, която да е родена от вяра и да я развиете. Бог е славен и Той може да заразява хора през вас. Молете Го за това. Отидете пред лицето на Бог не като слуги, а като приятели и поискайте да развие това във вас. Той каза: “Аз ще ходя с теб”!!!
Днес Бог поставя идентичност върху вас на хора посадени в дом и ходещи с Бог, хора на, които Той ще яви всичко, което планира. Ако не стъпите на този подход, Той няма да може да дава плод през вас.
Той няма просто да ни поръчва и ние да го правим, а ще ни явява плановете си за напред и ние ще ги изпълняваме. Излизайте сред хората, с това мислене, че Господ ще ви явява плановете си и това ще ви направи да давате плод.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *