Свидетелство на Калинка Лиркова


Въпрос : В твоето семейство започнаха да стават много трудни и критични ситуации около съпруга ти и ние се молихме като църква за тези проблеми. Ти беше в голяма битка. Проблема обаче не се реши веднага. Ти трябваше да предприемеш определени стъпки.
Отговор : Да, минах през много трудни изпитания. Дадох си сметка за много неща. Благодаря на Бог, че ми даде сили да премина през всичко това. Минах през една депресия. Дявола ме атакува и съжалявам, че го допуснах това. Аз просто бях забравила какво съм в Исус Христос. Никога през тези 25 години от както ходя по църквите не съм познавала Бог като такъв любящ баща. Виждам сега и промяна в мъжа ми. Ние караме 40-тата година брак. Аз се покаях за моето отношение към него и това също оказа влияние за неговата промяна. Първата крачка, която предприех бе, че започнах да се отнасям внимателно с него. Промених отношението си.
От както аз се промених и той започна да се променя. Тогава и Бог промени нещата. Мъжът ми започна да се държи по-добре към мен. Бог се докосна до него. Една вечер се събудих и чух, че той започна да говори на езици.
Сега вече се молим, вярваме и чакаме да се отворят нещата за постоянна работа за него. Благодаря на Бог.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *