22 юни 2013 година-шествие в Бургас


За пореден път лобито на гей организациите, щедро финансирано отвън, ще се наложи над общинските и държавни институции, които ще му позволят свободно да ерозира нашите традиции, нравственост и вековни ценности.
Гей парадът е абсолютно отрицание на изконните български ценности, съхранили народа ни през най-тежките и мрачни векове. Той не е просто едно безнравствено събитие, натрапващо по най-гнусен начин содомитска сексуалност. Не се свежда и само до нарушаване на правата на най-голямата религиозна общност у нас – християните. Гей парада е елемент от една крайно опасна и унищожителна политическа идеология. Гей-активизмът и всичките му прояви (включително парадите) са основен елемент от културна война, целяща унищожението на традиционното общество и на неговата основна клетка – традиционното семейство. Наш дълг, като българи -християни и родолюбци е да се изправим срещу това безумие и да защитим бъдещето на нашите деца.
Да издигнем глас срещу предстоящия гей парад, тъй като той заплашва моралните устои на обществото ни, както и здравето на нашите деца и на българската нация като цяло.

Ние като християни, остро осъждаме предстоящия на 22 юни 2013 година гей парад в София и настояваме Столична община да го забрани, като подриващо обществения морал и застрашаващо правовия ред събитие.
Всяко нарушаване на Божиите заповеди сериозно уязвява душевния мир и хармоничното развитие на човешката личност.
Хомосексуалността, бисексуалността и транссексуалността са противоестествено и особено вредно нарушаване на Божията заповед за благословение на брачната любов между мъжа и жената, като неотменима основа за нормалното и благодатно съществуване на човешкия род, за трайното благоденствие на обществото и за положителното изграждане на децата като личности.
В гр. Бургас ще се проведе шествие, което се организира от Гражданския форум за защита на децата и семейството в противовес на гей парада в София. Всички граждани на Бургас, които подкрепят традиционното семейство, са поканени да участват.
Шествието за традиционното семейство ще започне в 18.00 ч. на 22.06.2013г. от площад „Тройката“ и ще продължи по ул. „Александровска“.