Свидетелство на Калинка Лиркова


Въпрос : В твоето семейство започнаха да стават много трудни и критични ситуации около съпруга ти и ние се молихме като църква за тези проблеми. Ти беше в голяма битка. Проблема обаче не се реши веднага. Ти трябваше да предприемеш определени стъпки.
Отговор : Да, минах през много трудни изпитания. Дадох си сметка за много неща. Благодаря на Бог, че ми даде сили да премина през всичко това. Минах през една депресия. Дявола ме атакува и съжалявам, че го допуснах това. Аз просто бях забравила какво съм в Исус Христос. Никога през тези 25 години от както ходя по църквите не съм познавала Бог като такъв любящ баща. Виждам сега и промяна в мъжа ми. Ние караме 40-тата година брак. Аз се покаях за моето отношение към него и това също оказа влияние за неговата промяна. Първата крачка, която предприех бе, че започнах да се отнасям внимателно с него. Промених отношението си.
От както аз се промених и той започна да се променя. Тогава и Бог промени нещата. Мъжът ми започна да се държи по-добре към мен. Бог се докосна до него. Една вечер се събудих и чух, че той започна да говори на езици.
Сега вече се молим, вярваме и чакаме да се отворят нещата за постоянна работа за него. Благодаря на Бог.

Свидетелство на Анастасия Димитрова – 12годТази година Бог вложи в сърцето ми да взема водно кръщене.Преди да вляза в морето да се кръстя,усещах много силна болка в раменете. Исках по-скоро да се прибера вкъщи и да си легна. Но когато ме потопиха във водата – болката си отиде! Усетих много силно Божието присъствие и ми идеше да литна! Бях толкова развълнувана от случилото се- от това,че се посветих на Бог и че Той ме изцели в този миг!!! Благодаря Му от цялото си сърце!

Свидетелства от конференция в църква “Дом на пробив” гр. Русе – 24 – 25.11.12


Румяна: Аз се радвам че можем да прославим Бог, не само за изцеренията, но и за духовното ни израстване. Ние разбираме, че Бог е реален и ние сме свободни. От дълги години имах болка в дясната страна и не знаех точно от какво е. Мислех че е бъбрек, после отидох и ми махнаха апендикса, но болката си остана. Вчера излязох за молитва и почувствах затопляне на това място и болката изчезна. Днес установих че и болките в ставите ми ги няма.

Албена: От години имам болка в единия крак, този месец ми правиха операция, и след молитвата снощи вече не чувствам болка.

Милен: Беше ми неудобно да изляза да се молят за мен. Преживял съм отхвърляне, израснал съм в дом за сираци, след това бях в една престъпна организация, после имах инцидент, който ме държа шест месеца на инвалиден стол. Боря се със гневът във мен. Имам дарба да познавам злото в хората, но проблема е че се възползвам от нея да мачкам хората и да им покажа че аз съм силния. Отхвърлянето ме е изградило като човек, който се съобразява само със силата. Но Бог иска да не мачкам хората, а да ги издигам, както Бог издигна мен от този инвалиден стол.

Виолета: Имам болки в костите си от 30 години. След молитвата снощи не взех никакви лекарства, и днес вече седя права без болка. Благодарна съм на Бог за това, което прави в моя живот.

Свидетелството на п-р Василка Христова, гр. Раднево


Искам да споделя какво ми се случи когато апостолски изпратени хора влязоха в дома ми. Огромна промяна. 
Боледувах от псориазис, силно изразен по ходилата на краката и дланите на ръцете придружени с отток. Преминах много изследвания и лекари-нямаше причина-всички изследвания бяха добри, но болката не си тръгваше, всеки ден се засилваше и ставаше все по-зле.

През това време ме посети апостол Христо със съпругата си п-р Юлка, за което съм им много, много, много благодарна. Те ме свариха в момент на ръба на отчаянието.Не виждах надежда за изцерение.Но Бог изпраща Словото Си и то ни освобождава.
Апостол Христо Кънев освободи слово от Исус Навин 1:8. Повярвах, че по-долния се благославя от по-горния. От този момент нещата се промениха и от 20.11.2012г. аз съм възстановена, оттока изчезна, раните се затвориха, мога да вървя без болка.

Благодаря на Господ Исус Христос! Благодаря на ап. Христо и п-р Юлка за огромните им сърца, грижа, търпение, бащинство към моя дом.
Благодаря, че съм част от апостолски дом за закрила и протекция. Благословения за целия екип на  Апостолски Център “Правда, мир и радост в Святия Дух” гр. Бургас”

Свидетелство на Галина Ангелова, Бургас


Искам да благодаря от цялото си сърце, на нашия Господ и Спасител Исус Христос. Повече от 3 месеца чувствах болка в лявата си ръка от лакътя до рамото. Не съм ходила на лекар. Вярвах, че Бог ще ме изцери и ще се прослави в живота ми. Дните минаваха, аз не преставах да се моля. Ръката ми започна да се подува, първо в лакътя, а после и  бицепса ми се поду и се образува доста голямо топче.

На 23.11.2012год. сънувах, че отивам на църква с ясното съзнание, че вече имам нужда апостол Христо да се моли за мен, но той не ми обърна внимание. На 25.11.2012год. тръгнах за църквата, но в залата ни имаше други хора. Не знаех, че същия ден църквата е в ресторанта на хотела. Стоях на площадката и чаках да видя някого. След малко от някъде се появи една сестричка от нашата църква и каза къде е службата. Апостол Христо отсъстваше от града, но аз знаех, че Бог ще употреби някой, който ще се моли за мен. 

След службата видях Даниела и реших да споделя на нея проблема си. Седнахме на един диван във фоайето и и казах всичко. Освен това имах в момента и финансов проблем, който беше важен за мен. Когато Даниела започна да се моли, почувствах топлина в ръката си, започвайки от рамото надолу. Изтръпнаха  ми и пръстите на ръката. Към края на молитвата ме обзе голяма радост. Благодарихме на Бог за моето изцерение и аз казах, че другата седмица ще свидетелствам. 

Още на другия ден, топчето го нямаше, ръката ми беше без оток, без болка и финансовия проблем ми се разреши. СЛАВА НА БОГА!

Но изпитанията ми не свършиха до тук. Разболях се от грип с гнойна ангина и бронхит. Отново не се предадох и когато дойде отново неделята, отидохме на църква с дъщеря ми и внуците. Тогава апостола се обърна и попита кой е с гнойна ангина и аз излязох. Цялата църква се моли за мен и аз бях изцерена напълно! До края на службата започнах да дишам по леко, а на другия ден нямаше и следа от ангината и бронхита.

Слава на Бога, братя и сестри!  Благодаря на всички, които се застъпихте и се молихте, Бог да ви благослови преизобилно и да снабди всяка нужда. Благодаря Ти, Татко наш, отдавам Ти слава, почит и хвала! Амин и Алелуя!